Roadshow

Roadshow er en tilbagevende begivenhed i januar måned, hvor Erhvervsstyrelsen og Energistyrelsen fortæller om nyheder inden for CO2-kvoteregisteret og CO2-kvoteordningen. Der afholdes hvert år ét arrangement i København og ét i Horsens.

Webinar november 2020

Energistyrelsen afholdte i november 2020 to webinarer omkring overgangen til 4. kvotehandelsperiode. Første del af hvert webinar omhandlede rapporteringen af aktivitetsniveauet i 2021 (ALC-rapporteringen). Anden del af hvert webinar fokuserede på ændringer til kravene om bæredygtig biomasse i den reviderede udgave af MR-forordningen. Det er muligt at se eller gense webinarerne herunder ved at følge nedenstående link og indtaste navn og e-mailadresse. I finder også herunder en opdateret præsentation med svar på udestående spørgsmål.

Roadshow 2020

Roadshow 2020 afholdes d. 22. januar i København og 30. januar i Horsens. I år er det muligt at deltage over Skype til arrangementet i København. Dagsorden finder du herunder. Andet relevant materiale vil senest 20. januar være tilgængeligt her.

Se dagsorden til Roadshow 2020

Erhvervsstyrelsen Del 1

Erhvervsstyrelsen Del 2

Energistyrelsen: Nyt i kvoteordningen

Energistyrelsen: Opsamling på kvotetildelingsansøgninger for perioden 2021-2025

Energistyrelsen: EU’s Innovationsfond

Energistyrelsen: ALC-forordningen

Energistyrelsen: Love og regler på ENS.dk

Arrangementet i Horsens finder sted på Hotel Opus Horsens, Egebjergvej 1, 8700 Horsens.

Arrangementet i København finder sted på Park Inn by Radisson Copenhagen Airport,
Engvej 171, 2300 København S.

Kontakt

CO2 Kvoteservice