Mobiltelefonen Samsung Galaxy Note 7

Energistyrelsen gør opmærksom på, at der er konstateret problemer med mobiltelefonen Galaxy Note 7 fra fabrikanten Samsung. Samsung har konstateret, at produktet kan overophede, så der er risiko for, at produktet bryder i brand. 

Kontakt Samsung eller forhandleren

Samsung har indstillet produktion og salg af produktet, og Samsung opfordrer brugere til at stoppe med at bruge produktet og kontakte Samsung eller forhandleren, hvor produktet er købt, for nærmere information. Der er også indført restriktioner i forhold til at medbringe produktet på fly. Samsung har oplyst, at salget af produktet endnu ikke er påbegyndt i butikker i Danmark, men brugere kan have købt produktet i udlandet eller hos forhandlere, som har fået det fra udlandet. 

Samsungs oplysninger vedrørende produktet og om, hvordan brugere skal forholde sig i forhold til ombytning eller returnering, kan ses her: http://www.samsung.com/dk/note7exchange/ 

Energistyrelsen anbefaler, at brugere stopper med at bruge produktet og kontakter stedet, hvor man har købt produktet, eller Samsungs kundeservice på telefon 70 70 19 70 som angivet på Samsungs hjemmeside på linket ovenfor.