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3rd exploration and CO2 storage licensing round 
 
FAQ – updated on 23 October 2024 
 
In order to secure transparency during the application process, the DEA is 
providing an FAQ. Questions are numbered and answers are marked in blue italics. 
 
Q1: Is there a limit to the amount of CO2 that can be injected for reservoir injectivity 
testing during the exploration phase? 
A1: The amount of injected CO2 must be proportionate with the aims of the injection 
test and the purpose of the exploration phase. The DEA cannot give an exact limit, 
as this amount may vary from case to case. An injectivity test in an exploration well 
will be evaluated as part of the overall drilling programme when the well is 
approved pursuant to section 28 of the subsoil act (LBK nr 1461 af 29/11/2023) 
 
 
Q2: Could we consider incorporating a Social Science and Humanities work 
package (WP) to facilitate engagement, dialogue, and involvement with local 
stakeholders throughout the project? 
A2: The DEA firmly encourages applicants to incorporate public outreach and 
stakeholder involvement as integral parts of their projects as early in the planning 
phase as deemed adequate. Dialogue and involvement with local stakeholders are 
terms of the licence; cf. the model license section 6, subsection 5 and 6. 
 
However, the DEA also notes that such activities will not be considered during the 
evaluation process, which focuses on the criteria described in chapter 4 of the 
invitation letter. 
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