Presse

Presse

F.eks. 22.10.2021
F.eks. 22.10.2021
Foto: Colourbox.
Det nuværende iblandingskrav for biobrændstoffer erstattes af et nationalt CO2e-fortrængningskrav for vejtransporten fra den 1. januar 2022.
Nyhed
Du sparer både penge og CO2 ved at lukke sommerhuset ned for vinteren. Høje elpriser giver en ekstra fordel i år.
Pressemeddelelse
De udvidede forundersøgelsesområder er skraveret i de orange områder. I de samlede forundersøgelsesområder i Østersøen vil der kunne placeres op til 3 GW havvind ifm. Energiø Bornholm.
Klima-, energi- og forsyningsministeren giver Energinet et nyt pålæg om at udvide de nuværende forundersøgelser ved Energiø Bornholm i Østersøen.
Pressemeddelelse
Energistyrelsen offentliggør Analyseforudsætninger til Energinet 2021 samt høringssvar fra energibranchen og styrelsens kommentarer herpå.
Nyhed
Illustration: Energistyrelsen
Parallelt med de igangværende analyser af havbunden ved den nuværende Hesselø Havvindmøllepark, afsøger Energistyrelsen nu alternative områder for park 2 fra Energiaftalen i 2018.
Pressemeddelelse
Illustration: Energistyrelsen
I den tekniske dialog inviterer Energistyrelsen og Energinet de potentielle bydere til at dykke ned i data for at bidrage med deres vurdering af, om Hesselø Havvindmøllepark fortsat er attr
Nyhed
Foto: Borerig på Hejre-feltet - som ikke har noget med Solsort at gøre.
Energistyrelsen har godkendt, at Danoil Exploration A/S køber sig ind på Solsort tilladelserne 4/98 og 3/09 gennem erhvervelsen af Neptune Denmark ApS.
Nyhed
Danmark var i 2020 bedst i Norden og Baltikum til at forsyne borgerne med hurtigt bredbånd. Danmark har desuden det højeste investeringsniveau i teleydelser pr. indbygger.
Pressemeddelelse
Foto: Nord Stream 2 AG.
Nord Stream 2 AG har nu opfyldt alle vilkår for, at Nord Stream 2’s rørledning B kan idriftsættes.
Pressemeddelelse

Sider

Abonnér på Energistyrelsens nyheder

Tilmeld dig på Mynewsdesk

Kontaktpersoner

Ture Falbe-Hansen
Pressechef (+45) 2513 7846
Morten Christensen
Teamleder - presse og kommunikation (+45) 3392 6858