Energistyrelsen inviterer til interessentmøde om det kommende Power-to-X-udbud

22. februar 2023

Energistyrelsen arbejder på udbudsmaterialet for det kommende PtX-udbud og inviterer i den forbindelse potentielle bydere, branchen og andre interesserede til møde onsdag den 8. marts.

Den kommende statsstøtteordning for Power-to-X er blevet godkendt af Europa-Kommissionen. Det betyder, at Energistyrelsen arbejder på at klargøre udbuddet til at blive åbnet snarest muligt. På den baggrund inviterer Energistyrelsen til et interessentmøde onsdag d. 8. marts 2023 for branchen, potentielle bydere og andre interesserede.

Formål med interessentmødet

På mødet vil Energistyrelsen præsentere udbudsmaterialet, og det vil være muligt at stille spørgsmål til materialet. Energistyrelsen kan, såfremt styrelsen finder det relevant, efterfølgende justere udbudsbetingelserne frem mod åbning af udbuddet.

Interessentmødet afholdes onsdag d. 8. marts kl. 10:30-12:30 med mulighed for fysisk fremmøde i København på Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V. Der vil være mulighed for at lytte med via en Skype-forbindelse. Der vil ikke være mulighed for at stille spørgsmål via Skype.

Tilmelding til interessentmødet sendes til ssmj@ens.dk senest 1. marts 2022. Skriv om deltagelse er fysisk eller via Skype.

Kontakt

Projektleder Stine Sandermann Justesen, ssmj@ens.dk, tlf: 33 95 12 25

Kontaktpersoner

Ture Falbe-Hansen
Pressechef (+45) 2513 7846

Abonnér på Energistyrelsens nyheder

Tilmeld dig