Iben Møller Søndergård bliver ny vicedirektør i Energistyrelsen med særligt fokus på tilskudsadministration og digitalisering

9. maj 2023
Foto: Privat
Foto: Privat

Energistyrelsen udvider sin direktion fra fem til seks medlemmer og tilføjer Iben Møller Søndergård til direktionen pr. 7. august. Iben kommer fra en stilling som Senior Manager i konsulenthuset Deloitte.

Da Energistyrelsen i marts måned annoncerede en ny organisering, blev det samtidig meldt ud, at direktionen fremover skulle bestå af seks personer i forhold til de nuværende fem.

Energistyrelsen har nu ansat Iben Møller Søndergård som det sjette medlem af direktionen. Iben starter i stillingen 7. august, hvor hun kommer til at få ansvar for Center for Energiadministration og Center for Ressourcer & jura. De to centre har særligt fokus på tilskudsadministration, digitalisering, økonomi og jura. Iben Møller Søndergård er uddannet kandidat i offentlig forvaltning fra Aalborg Universitet.      

”Vi er meget glade for, at vi nu får Iben med på direktionsholdet i Energistyrelsen. Iben er en dygtig og engageret leder, der har stor erfaring med digitalisering og tilskudsadministration. Iben kender allerede huset godt, da hun flere gange har været tilknyttet os som konsulent. Vi glæder os til at tage imod Iben til august,” udtaler Energistyrelsens direktør Kristoffer Böttzauw.    

”Energistyrelsen er vokset enormt i antallet af medarbejdere og opgaver de seneste år. Derfor er jeg særligt optaget af, at vi som styrelse bliver bundet bedst muligt sammen - både på tværs af landet og på tværs af organisationen. En af mine mærkesag bliver at prioritere. Vi skal se på, hvad vi ikke skal lave og ikke kun forholde os til, hvad der er vigtigst at lave. For der er så mange vigtige dagsordener i Energistyrelsen, at vi er nødt til at lave den prioritering for at komme i mål med mest muligt. Jeg kan næsten ikke vente med at gå i gang til efter sommerferien,” udtaler kommende vicedirektør i Energistyrelsen Iben Møller Søndergård.   

Iben Møller Søndergårds erhvervskarriere

2021-2023 Manager og Senior Manager i Deloitte

2020-2020 Leder i Data og Digitalisering hos Arbejdstilsynet

2016-2019 Digitaliseringschef i Landbrugsstyrelsen

2014-2016 Budget- og regnskabschef i Landbrugsstyrelsen

2012-2014 Special- og chefkonsulent i Økonomi i Landbrugsstyrelsen

2010-2012 Specialkonsulent i Økonomi og Planlægning på Hvidovre Hospital

2006-2010 Fuldmægtig i Rigsrevisionen

2005-2006 Projektleder i Vestsjællands Amt 

Kontaktpersoner

Laura Andersen
Pressemedarbejder (+45) 3395 0906
Ture Falbe-Hansen
Pressechef (+45) 2513 7846

Relaterede dokumenter

Abonnér på Energistyrelsens nyheder

Tilmeld dig