Stine Leth Rasmussen udnævnes som vicedirektør i Energistyrelsen

Stine Leth Rasmussen kommer fra en stilling som vicedirektør i Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering og starter i Energistyrelsen til august 2021.


Energistyrelsen har ansat en ny vicedirektør efter, at Janni Torp Kjærgaard fratrådte med udgangen af juni måned. Stine Leth Rasmussen kommer fra en stilling som vicedirektør i Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, og kender både Energistyrelsen og klima- og energiområdet særdeles godt. Hun har ad flere omgange både været fuldmægtig, chefkonsulent og kontorchef i huset. Stine Leth Rasmussen er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet i 1998.

Om ansættelsen udtaler direktør i Energistyrelsen, Kristoffer Böttzauw: ”Vi glæder os meget til samarbejdet og til at byde Stine velkommen til Energistyrelsen. Vi får en vicedirektør, som har både solid erfaring med direktionsarbejde og en særdeles stærk faglig ballast.

Jeg ser meget frem til at træde ind i Energistyrelsens direktion og få lov at bidrage til ledelsen og udviklingen af en institution, som står helt centralt i den grønne omstilling. Jeg kender Energistyrelsen som en fantastisk arbejdsplads med dygtige og engagerede medarbejdere og chefer, som gør en forskel - både i Danmark og globalt, udtaler kommende vicedirektør i Energistyrelsen, Stine Leth Rasmussen

Stine Leth Rasmussens erhvervskarriere

  • 2019-2021 Vicedirektør i Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet
  • 2015-2018 Afdelingschef i Dansk Energi
  • 2009-2014 Chefkonsulent og siden Kontorchef i Energistyrelsen, Klima- og Energiministeriet
  • 2005-2008 Energi- og klimaattaché på Danmarks faste repræsentation ved OECD /IEA
  • 2002-2005 Ministersekretær i Økonomi- og Erhvervsministeriet
  • 1998-2001 Fuldmægtig i Energistyrelsen, Miljø- og Energiministeriet

Tags:

Direktion

Kontaktpersoner

Ture Falbe-Hansen
Pressechef (+45) 2513 7846
Laura Andersen
Pressemedarbejder (+45) 3395 0906

Abonnér på Energistyrelsens nyheder

Tilmeld dig på Mynewsdesk