Energistyrelsen inviterer til informationsmøde om NECCS-puljen

13. april 2023

Energistyrelsen har åbnet for anden runde af markedsdialog om puljen for negative emissioner via CCS (NECCS-puljen). Nu inviterer styrelsen til et informationsmøde om netop anden runde af markedsdialogen.

Informationsmøde om NECCS-puljen skal give deltagerne en grundig introduktion til Energistyrelsens overordnede overvejelser omkring vigtige elementer af udmøntningen af NECCS-puljen.

Deltagere er velkomne til at stille spørgsmål under informationsmødet, men Energistyrelsen opfordrer deltagerne til at stille skriftlige spørgsmål ved at sende en email til llpe@ens.dk forud for informationsmødet.

Informationsmødet finder sted onsdag d. 26. april 2023 kl. 13.00-15.00 i Energistyrelsen, Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V, møderum ”Mødesal”.

Læs nærmere om Energistyrelsens invitation til anden runde af markedsdialog om NECCS-puljen.

Dagsorden 

13.00-13.45

Energistyrelsen præsenterer deres overvejelser omkring udbudsmateriale- og betingelser, v/ Kontorchef Henrik Sulsbrück

13.45-13.50

Kort pause

13.50-14.50

Q&A

14.50-15.00

Opsamling

Tilmelding og mulighed for virtuel mødedeltagelse

Tilmelding er obligatorisk og foregår ved at sende en e-mail med navn og organisation/tilhørsforhold til Marie Miura Bredal, e-mail: mrmbr@ens.dk. Deltagelse er gratis.

Deltagere skal registrere sig i receptionen ved ankomst.

Der er mulighed for at deltage i informationsmødet online. Hvis man ønsker at deltage online, skal man skrive dette i tilmeldingsmailen. Ved onlinedeltagelse vil der ikke være mulighed for at stille spørgsmål til Energistyrelsen.    

Tilmeldingsfristen er d. 24. april kl. 13.00.

Abonnér på Energistyrelsens nyheder

Tilmeld dig