Roadshow og webinarer

Roadshow er en tilbagevende begivenhed i januar måned, hvor Erhvervsstyrelsen og Energistyrelsen fortæller om nyheder inden for CO2-kvoteregisteret og CO2-kvoteordningen. Der afholdes hvert år ét arrangement i København og ét i Horsens.

Roadshow 2023

Roadshow 2023 afholdes d. 26 januar i København med mulighed for online og fysisk deltagelse og d. 31 januar i Horsens med fysisk deltagelse.
I forbindelse med roadshowet d. 26 januar i København afholdes et særskilt roadshow for luftfartsoperatører. Her vil der også være mulighed for online og fysisk deltagelse.
 

Dagsorden og præsentationer

Dagsorden Roadshow 2023

Roadshow 2023 - Energistyrelsen præsentationer

Roadshow 2023 - Erhversstyrelsen præsentationer

Roadshow 2023 for luftfartsoperatører

Roadshow 2023 – Energistyrelsens og Trafikstyrelsens præsentationer

FOR TAROG og Biojets henvises til:

Monitoring, reporting and verification of EU ETS emissions
 
Please scroll down towards the bottom of the webpage; the documents are available under the section ‘Guidance documents developed by Member States’.

Roadshow 2022

Roadshow 2022 afholdes i år online d. 26 januar og d. 1 februar. 
Herunder finder du den samlede præsentation inkl. dagsordenen.

Præsentation roadshow 2022 

Webinar januar/februar 2021

Energistyrelsen afholdte i januar og februar 2021 to webinarer omkring kvoteordningen. Første webinar omhandlede overvågning og rapportering af CO2-udledningen. Anden del omhandlede rapportering af aktivitetsniveau og tildeling af kvoter for 2021. Det er muligt at se eller gense webinarerne herunder. Herunder finder I også præsentationerne og besvarelse af spørgsmål fra webinaret om rapportering af aktivitetsniveau og tildeling af gratis kvoter.

Webinar om CO 2 overvågning og rapportering

Webinar om rapportering af aktivitetsniveau og tildeling af kvoter

Video - webinar del 1

Video - webinar del 2
 

Hent spørgsmål/svar 

Webinar november 2020

Energistyrelsen afholdte i november 2020 to webinarer omkring overgangen til 4. kvotehandelsperiode. Første del af hvert webinar omhandlede rapporteringen af aktivitetsniveauet i 2021 (ALC-rapporteringen). Anden del af hvert webinar fokuserede på ændringer til kravene om bæredygtig biomasse i den reviderede udgave af MR-forordningen. Det er muligt at se eller gense webinarerne herunder ved at følge nedenstående link og indtaste navn og e-mailadresse. I finder også herunder en opdateret præsentation med svar på udestående spørgsmål.

Kontakt

CO2 Kvoteservice