Energistyrelsen inviterer til informationsmøde om den kommende ansøgningsproces for tilladelser til efterforskning med henblik på CO2-lagring onshore

8. december 2023

Inden udgangen af 2023 skal Energistyrelsen åbne for ansøgninger til tilladelser for efterforskning med henblik på lagring af CO2 onshore. Derfor inviterer Energistyrelsen nu til informationsmøde om ansøgningsprocessen.

Energistyrelsen skal i forlængelse af den politiskeaftale om styrkede rammevilkår for CCS i Danmark fra september 2023 åbne for muligheden for at ansøge om tilladelse til efterforskning med henblik på lagring af CO2 onshore inden udgangen af 2023.

Derfor indkalder Energistyrelsen nu til informationsmøde om ansøgningsprocessen for potentielle ansøgere.

Informationsmødet finder sted onsdag den 13. december kl. 15:30 til 17:00 i Energistyrelsen, Mødesalen i stueetagen, Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

Informationsmødet vil være på engelsk.

På mødet vil Energistyrelsen, Nordsøfonden og GEUS informere om vilkårene og processen for at søge om tilladelser til efterforskning og geologisk lagring af CO2. Der kan ansøges om tilladelse til efterforskning og anvendelse af undergrunden til geologisk lagring af CO2 i fem onshore-områder.

Tilmelding og mulighed for virtuel mødedeltagelse

Tilmelding er nødvendig og foregår ved at sende en mail med navn og organisation/tilhørsforhold til ccs-lagring@ens.dk.

Deltagelse er gratis.

Der er mulighed for at deltage i informationsmødet online. Hvis man ønsker at deltage online, skal dette angives i tilmeldingsmailen. Der vil herefter fremsendes et link til det virtuelle møderum.

Deltagere skal registrere sig i receptionen ved ankomst.

Kontaktpersoner

Pressetelefon (modtager ikke SMS'er)
(+45) 3395 0800

Abonnér på Energistyrelsens nyheder

Tilmeld dig