Teknologikatalog, ekstern kommentering

Teknologikatalog, ekstern kommentering

Teknologikatalogerne bliver til og opdateres løbende i en åben proces, hvor interessenter inddrages i forbindelse med workshops og ekstern kommentering.

Teknologikatalog, ekstern kommentering

Teknologikatalogerne bliver til og opdateres løbende i en åben proces, hvor interessenter inddrages i forbindelse med workshops og ekstern kommentering.

Teknologikatalogerne bliver til og opdateres løbende i en åben proces, hvor interessenter inddrages i forbindelse med workshops og ekstern kommentering. Du kan se hvilke teknologier, der aktuelt er i ekstern kommentering og finde kommenteringsmateriale herunder, ønsker du at få tilsendt materiale i forbindelse med eksterne kommenteringer så skriv en mail til tki@ens.dk skriv “teknologikatalog ekstern kommentering” i emnefeltet. Er du interesseret i at vide, hvilke teknologier, der er ved at blive opdateret, kan du hente den nyeste oversigt.

Invitationer til at bidrage til seneste eksterne kommenteringer findes herunder:

Teknologikatalog for lithium-ion-batterier til el-lagre

Invitation til at kommentere udkast til teknologikatalog for lithium-ion-batterier til el-lagre (frist 26. november)

Energistyrelsen og Energinet har vurderet, at der er behov for en opdatering af kapitlerne, i Teknologikataloget, for el-lagre, og vi ønsker at inddrage jer, da vi mener at I kan bidrage med at højne kvaliteten af det foreliggende materiale. Vi sætter stor pris på at modtage alle jeres kommentarer.

Vi sender her kapitlet om Li-ion-batterier i ekstern kommentering.

Materialet indeholder en ny kvalitativ beskrivelse (kapiteltekst) og dataark. Opdateringen er udarbejdet af Hybrid Greentech.

Vi har brug for din viden
For at forbedre kvaliteten af kataloget ønsker Energistyrelsen og Energinet at indhente kommentarer fra eksperter, mulige brugere, brancheforeninger m.v. som ligger inde med viden på området.

Vi sætter stor pris på at modtage kommentarer og vil bede dig om at inkludere referencer, hvis du indsender estimater for parametre.

Kommentarer bedes fremsendt senest  26. november 2018. Kommentarer sendes til Thomas Mandal Østergaard (tmo@ens.dk). Start gerne emnefeltet med ”TekKat LIB ”.

Har du kollegaer eller andre, som du mener bør kommentere forslaget, vil vi være taknemmelige for at du videresender til dem.

Læs forslaget til opdatering af teknologikatalogets kapitel om lithium-ion-batterier her.